Convasti har utviklet en innovativ tjeneste for å bli kvitt avfall ved hjelp av noen enkle tastetrykk på mobilen –en digital averteringsplass for kunder som vil bli kvitt grovavfall, og tilbydere som kan foreta manuell sortering og frakte det til gjenvinningsstasjoner.

shutterstock 198249584Til vanlig gir søppeltømmingen et mer enn godt nok tilbud til de som ønsker å kvitte seg med avfall. Men når man trenger å bestille container, må leie bil eller tilhenger for å kvitte seg med avfallet fordi det ikke får plass i egen dunk, oppleves det som både dyrt, tidkrevende og tungvint. Vår løsning gjør det enklere for folk å få fjernet søppel på en effektiv, rimelig og miljøvennlig måte samtidig som den legger til rette for sosialt entreprenørskap hvor folk kan tjene penger på fjerning, sortering, gjenvinning og gjenbruk av avfall.

Søppelkasting blir annerledes med Convasti.no!

Ved bruk av mobilen laster kunder opp og sender deres oppdrag via convasti.no. Sjåførene gir tilbud på jobbene også via mobilen på convasti.no! Det er smart, enkelt, tilgjengelig og fort - for både kunder og sjåfører!

 

 Teametom oss nye bilder

Karriere

Vil du bli med på laget? Vi er i vekst og er alltid på jakt etter flinke folk. Vi som er her i dag har veldig forskjellige bakgrunner og det er ikke nødvendigvis det formelle som er det viktigste når vi ser etter de smarteste hodene. Gi oss en lyd hvis du vil være med på reisen med å bygge opp et stort bærekraftig selskap

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Design og utvikling: Vidi AS