Convasti har utviklet en innovativ og brukervennlig måte å kaste møbler, grovavfall og annet skrot du ikke får i søppelspannet. Du sparer tid og penger, og slipper å gjøre noe av arbeidet selv. Convasti øker kvaliteten på avfallshåndtering med manuell sortering ved innlevering på gjenvinningsstasjon eller gjenbruk.

Rydde opp på 1-2-3

  1. Ta bilder av ditt søppel og legg inn henteopplysninger.
  2. Sjåfører i ditt område vil gi deg tilbud på henting av avfallet gratis og uforpliktende.
  3. Velg det beste tilbudet - vurder pris, stjernerating, eller betalingsløsning av sjåfører

Kom i gang nå!

 

Se en kort video om hvordan Convasti.no fungerer:

Gratis for deg å få pris

For deg som vil kaste søppel koster det ingenting å benytte Convasti. Å legge ut et oppdrag er uforpliktende. Du betaler kun den avtalte prisen til sjåføren når oppdraget er ferdig utført. Du velger selv om du vil akseptere et av tilbudene, og du blir ikke ringt ned av masete tilbydere. Det er enkelt, raskt og gratis å registrere seg. Rydd opp og prøv Convasti!

Bli kvitt avfall nå!

shutterstock 138474050

Nesten alt kan hentes

I utgangspunktet kan sjåførene hente all slags avfall, Det er opp til den enkelte å bestemme hvilke oppdrag en ønsker å by på. Mest vanlig søppel er restavfall, trevirke, trykkimpregnert trevirke, isopor, elektronisk avfall, batterier, gips, isolasjon, hageavfall, gamle møbler, malingsspann etc.

Få flere gode tilbud

Flere gode bilder fra flere vinkler og beskrivende informasjon er nødvendig for å få tiltrekke bedre tilbud fra flere sjåfører. Jo lettere det er for sjåføren å vurdere jobben, jo bedre pris kan de tilby. Er det vanskelig å vurdere omfanget av jobben vil sjåførene ta høyde for det i budene sine.

choices.jpg

Velg tilbudet som passer deg best

Når tilbudene kommer, ser du pris og hvilken stjernerating sjåføren har fra tidligere jobber. På denne måten kan du veie opp erfaring mot pris. Tilbudet viser og hvilke betalingsmetoder som kort, Vipps, faktura osv. som tilbys av den enkelte sjåfør, størrelse på kjøretøy og antall mann som kommer og hjelper til med bæringen.

Gi tilbakemelding

Når jobben er utført er det viktig at du gir sjåføren en tilbakemelding. Velg 1 til 5 stjerner avhengig av hvordan du synes jobben ble utført der 5 er beste rating. Det er et viktig insentiv for sjåføren å yte god service da hans kostnad til Convasti reduseres ved en høyere rating.

Convasti sorterer og leverer til miljøstasjon og gjenbruk.

Sjåfører for Convasti sitter på mye kunnskap om hvordan søppelsortering best kan ivaretas for at mest mulig skal gå til gjenvinning og gjenbruk. Som et alternativ til leie av container eller isekk vil det være en mye høyere sorteringsgrad av blandet avfall ved bruk av Convasti.

shutterstock 92194567Når større mengder søppel skal fjernes, er leie av container eller sekker vanlig. Dette krever planlegging, koordinering og egnet sted å parkere containeren eller sekkene. Usortert avfall som kastes i container eller avfallssekker går til forbrenning og ivaretar ikke miljømessig sortering for gjenvinning og gjenbruk. Containere er ofte for store i forhold til mengden søppel som skal fjernes og gjerne basert på kubikk, tonnasje og transport. Containerleie og sekkeløsninger har heller ikke bærehjelp, noe som medfører tunge løft for deg. Ofte er mye i bra stand, og sjåførene oppfordres til å levere brukbare gjenstander til gjenbrukshaller eller veldedige formål. Noe går også til bruktbutikker eller sjåføren bruker/selger det videre selv. Skriv litt i beskrivelsesteksten om gjenstander du ønsker kan bli gjenbrukt. Da hjelper du både miljøet og sjåførene til å bevare verdiene.

 

KOM I GANG -FÅ TILBUD!

 

Design og utvikling: Vidi AS