Nå kan du få søppelhenting ved bruk av mobiltelefonen og en delingsmodell!

Du har ryddet i kjeller, loft eller har pusset opp. Men uansett aktivitet, så skapes det en del avfall som skal fraktes bort. Hva gjør du med rot & skrot som er for stort for avfallsdunken din? Og hva koster det? Med Convasti vet du totalsummen før du bestemmer deg.

Du kan kjøre bort selv eller finne et firma som kan gjøre jobben for deg. Det er mange firmaer som tilbyr bortkjøringstjenester. Et google søk med «søppelhenting,» "bortkjøring" eller "avfall" gir en lang liste av firmaer. Tjenestene som tilbys er varierende fra firma til firma, men problemet er at kunden aldri vet på forhånd hvor mye de skal betale til slutt.  Nå kan du få søppelhenting ved bruk av mobiltelefonen og en delingsmodell!

Teknologi har endret brukervanene til folk, mener mannen bak Convasti, Pål Morten Njøten. Sammen med Aleksander Gade startet han opp selskapet i fjor sommer.
– Vi ønsker å gjøre færre ting selv, når vi stadig opplever at tiden ikke strekker til. Tanken bak Convasti er at det skal være enkelt å laste opp et bilde av det du ønsker å kvitte deg med, og prisen skal være bestemt på forhånd for å unngå ubehagelige prisøkninger etter at avtalen er inngått, sier Gade.
Det er smart, enkelt, tilgjengelig og kjapt -  for kunder og sjåfører!
Convasti.no. er en tjeneste som knytter sammen kunder som har avfall med sjåfører som kan hente og ta med seg avfall i området der du bor. Tjenesten baserer seg på at kunden tar bilder av eget avfall, legger inn noen opplysninger, og deretter mottar tilbud blant sjåfører i nærheten. Det beste tilbudet velges. Ved bruk av mobilen laster kunden opp og sender deres jobb via convasti.no. Sjåfører ser oppdrag og gir bud på jobbene via mobilen via convasti.no!

Inntil nå har det vært delingstjenester for en rekke markeder, men ingen for avfall. Avfallsløsninger har vært tradisjonelle med containere, sekker og egeninnlevering, men med Convasti.no vil også søppelhenting få sin delingsøkonomi. Convasti.no appellerer til mange i privat og bedriftsmarkedet av forskjellige grunner:

  1. Convasti.no er den mest fleksible søppelhentingstjeneste og er tilpasset brukere og sjåfører. Kan brukes 24/7! Convasti har sjåfører som henter avfallet når det passer deg – syv dager i uken, dag og kveldstid.
  2. Her slipper du å styre med å leie containere, noe som er blitt mer tungvint med tiden etter at så mange krav og restriksjoner på som kan kastes avfallscontainere. Man kan f.eks. ikke kaste gips eller betong i en blandet avfallscontainer.  
  3. Prisen er kjent på forhand siden du får pris på hele jobben: Da vet du på forhand nøyaktig hvor mye jobben koster, uten overraskelser.Dette kan også våre rimeligere enn du skulle ha levert det inn selv. Særlig når man tar i betrakting tidsbruken, kostnader på bil og tilhenger, drivstoff, bompenger osv
  4. Privat og Effektivt! Allerede i løpet av noen timer får du flere tilbud fra forskjellige sjåfører på hva jobben koster - Med et klikk kan du velge det tilbudet som passer deg best! Ingen får se din adresse eller kontaktinformasjon før du aksepterer et bud!  
  5. Miljøvennlig løsning: Sjåfører foretar sortering for deg på gjenvinningsstasjonen. På denne måten vil mer av avfallet kunne bli gjenvunnet enn ved at flere fraksjoner blandes sammen i en container eller sekker og det forbrennes.
  6. Slipper å leie tilhenger eller skitne til bilen og kan derfor komme ut av tidsklemmen med å vente foran avfallsstasjoner og gjør alt selv.
  7. Slipper å skvise inn en container: Om du ikke har plass til container utenfor huset – fortvil ikke. Vi henter søppelet ditt der du legger det. Visste du at man for eksempel ikke kan kaste gips eller trykkimpregnert trevirke i container med vanlig blandet restavfall og at du må ha separate beholdere for det? Convasti henter og sorterer alle typer avfall for deg, uten at du trenger mange forskjellige sekker eller containere til forskjellige typer søppel. (linke til gjenbruksartikkel).
  8. Spar utgift til container: Du slipper å bruke penger på å leie container eller kjøpe sekk, transport og avfallsavgift på tonnasje. Du trenger heller ikke være redd for avviksgebyrer om du skulle kaste feil i container eller sekker. (link til container-artikkel)

Hva betyr Convasti? Egentlig det er en forkortelse av latinsk Con-traho Vasti-tatem som betyr å hente avfall!Søppelhenting med Convasti.no ble lansert sommeren 2016 og er tilgjengelig i store deler av Norge! Snart lanserer vi vår app på android og iOS som gjør søppelhenting enda enklere! 

Bruk Convasti.no, få tilbud fra sjåfører som kan hente, frakte og sortere avfallet på gjenvinningsstasjonen. Det er både enkelt og miljøvennlig https://app.convasti.com/ny-oppgave  

Design og utvikling: Vidi AS