"Ble kvitt sofa og bord med en gang"

Samme dag som Monica Gudmundsen registrerte oppdraget på Convasti ble hun kvitt både sofaen og bordet hun ønsket å kaste.

kunden2– Det var lett å registrere oppdraget og jeg fikk flere tilbud å sammenligne og velge mellom, sier Gudmundsen fornøyd. Allerede samme dag som hun la inn bilder og opplysninger om det hun ville kaste, kom det sjåfør og hentet den gamle sovesofaen og bordet hjemme hos henne. 

– Jobben ble raskt utført til en overkommelig pris, og sjåføren var behjelpelig med bæringen, sier hun. Monica Gudmundsen har god erfaring med å bruke markedsplasser der man legger ut det man ønsker utført for så å få tilbud fra de som kan gjøre det. 

– Convasti svarte til forventningene og anbefales gjerne videre av flere grunner. Tjenesten er nyttig for dem som ikke har bil, som ikke har stor nok bil til å frakte større avfall og for de som ikke klarer å bære tunge møbler, sier Gudmundsen. Hun syns det er en stor fordel å kunne velge det tilbudet som passer best, både i forhold til pris, hentetidspunkt og eventuelt bærehjelp.

kunden22 minicenter 555x290

Vi gjør det enkelt å rydde. Prøv tjenesten vår på convasti.no og få priser fra sjåfører som henter i ditt område.

Design og utvikling: Vidi AS