Nordmenn er europamestere i oppussing, og bare i år kommer vi til å bruke rundt 70 milliarder kroner på dette.

Vi vet at oppussing genererer søppel, derfor serverer vi deg guiden for hvordan du kvitter deg med avfallet på en smart måte. 8 grunner for å kaste og sortere med Convasti:

1) Få flere bud på hele jobben:  Du kjenner på forhand nøyaktig hvor mye jobben skal kostes, så du trenger ikke å kalkulere prisen selv.

2) Slipper å leie tilhenger: Du slipper utgiften og bryet med å leie tilhenger – Convasti-sjåførene henter søppelet der du ønsker.

3) Unngå å skitne til bilen: Ved å la sjåførene hente avfallet slipper du å skitne til din egen bil med malingsspann, sagflis eller sponplater.

4) Trenger ikke sortere eller vurdere om søppelet kan gjenbrukes – miljøvennlig løsning: Du slipper selv å sortere avfallet før bortkjøring. Sjåførene leverer avfallet på godkjente miljøstasjoner og vurderer om noe av søppelet kan gå til gjenbruk. (linke til om oss og miljøbevissthet).

5) Slipper å skvise inn en container: Om du ikke har plass til container utenfor huset – fortvil ikke. Vi henter søppelet ditt der du legger det. Visste du at man for eksempel ikke kan kaste gips eller trykkimpregnert trevirke i container med vanlig blandet restavfall og at du må ha separate beholdere for det? Convasti henter og sorterer alle typer avfall for deg, uten at du trenger mange forskjellige sekker eller containere til forskjellige typer søppel. (linke til gjenbruksartikkel).shutterstock 128475626

6) Spar utgift til container: Du slipper å bruke penger på å leie container eller kjøpe isekk, transport og avfallsavgift på tonnasje. Du trenger heller ikke være redd for avviksgebyrer om du skulle kaste feil i container eller sekker. (link til container-artikkel)

7) La andre gjøre jobben for deg: Ved å bruke Convasti, kan du konsentrere deg om oppussingen og spare tid og penger. Du tar bare bilder av det som skal hentes og peker når sjåføren kommer. Sjåføren gjør all bæringen om du ønsker og du sparer tid og krefter. Alt til fast avtalt pris. La andre kjøre bort avfallet ditt.

8) Bestem selv når søppelet skal hentes: Convasti har sjåfører som henter avfallet når det passer deg – syv dager i uken, dag og kveldstid.

Er du klar for å kvitte deg med avfall på en smart måte, registrer oppdraget ditt på convasti.no

 

Design og utvikling: Vidi AS